Мечтаете ли да имате слабо и стегнато тяло?

RF лифтинг е радиочестотна технология, използвана в естетичната индустрия поради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата.
При процедурата се предизвиква резонанс на водните молекули в дермата водещ до покачване на температурата. Тъй като организмът изпраща приток на кръв към третирания участък, притокът на кислород там се увеличава.
Чрез загряване на колагеновите фибропласти между мастните клетки се постига постепенно дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.
Радиочестотната терапия притежава много предимства. Тя е практически безболезнена, не нарушава нормалния ритъм на живот, изглажда фините линии и повърхностните бръчки, оформя контурите на лицето и тялото. След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно.

Продължителността на терапията варира в зависимост от третираната област – около 15-30 мин. Броят на необходимите сесии е променлив и зависи от състоянието на всеки пациент, но се счита, че е необходимо между 8-12 терапии. Препоръчва се да се избягва излагането на слънце и солариум в следващите 48 часа. Терапията е подходяща за мъже и жени.

РЕЗУЛТАТИ

  • стягане на кожата
  • намаляване на мастната тъкан и целулита
  • моделиране на тялото
  • подобрява еластичността на кожата

Преди и след всяка процедура измерва се обиколките на всеки клиент в третираната зона.
Времетраене на процедурата : 30 минути.
Работи се на зони!