НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАЙ-МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В ОБЛАСТТА НА АПАРАТНАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ

УНИКАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА МАЗНИНИТЕ СЪС СТУД

  • От 20% до 40% от обема на мазнините се премахват след една процедура
  • Неинвазивна техника: без операции и инжекции
  • Без възстановителен период и дълготраен ефект

Криолиполизата е ефективен начин за постигане на перфектен силует без операция, безопасно и без болка. Това е абсолютно комфортна процедура, след която можете веднага да се върнете към обичайния си начин на живот.

Намаляването на подкожния мастен слой след криолиполиза се определя лесно визуално. По време на процедурата мастната тъкан се подлага на контролирано охлаждане , в резултат на което мастните клетки кристализират. В рамките на 3-4 седмици след процедурата мастните клетки в засегнатата област губят жизнеспособността си и се елиминират естествено от имунната система от тялото без следа.

Процедурата е напълно безопасна . Благодарение на уникална технология, студът е насочен само към мастните клетки , без да засяга околните тъкани, кръвоносни съдове и нервни окончания, а дизайнът на апликатора и използването на специални защитни кърпички предпазват кожата.

Процедурата е с удължен ефект. 4 седмици след процедурата  се наблюдава значително намаляване на мастната гънка в засегнатата област. В резултат на това се премахват до 40% от телесните мазнини в третираната зона. В този случай мастните клетки се премахват завинаги , а положителният ефект от процедурата е с години .

Броят на процедурите зависи от тежестта на мастните натрупвания в областта на корема, ханша и други части на тялото. Отделни малки гънки могат да бъдат премахнати само за 1 процедура.  При значително количество телесни мазнини понякога се изисква курс  от няколко процедури  криолиполиза.

Студът се усеща само в първите минути. Това чувство бързо преминава. По време на процедурата много пациенти четат, гледат видеоклипове, работят на лаптоп или релаксират. След процедурата може да се усети леко изтръпване в засегнатата област за 5-7 минути. Обикновено пациентите могат да се върнат към нормалните си дейности веднага след процедурата.

Продължителност на процедурата:

Времетраене на процедурата:  45-90  минути