ELEGANCE BEAUTY SKIN AND SHAPE CENTRE ® – ЕВРОПЕЙСКА ТАЙНА ЗА КРАСОТА

НАЙ-УДОВЛЕТВОРИТЕЛНА МЕЖДУНАРОДНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛО КОЙТО ЩЕ ВИ НАПРАВИ ЗДРАВИ, ВЪВ ФОРМА И УСМИХНАТИ!

CENTRE ELEGANCE ® е Международна иновативна концепция за перфектна фигура с иновативни уреди и апаратни процедури за моделиране и оформяне на силуета. Нашите студия предоставят ефикасни и всеобхватни фитнес и уелнес услуги на всички наши клиенти.
Помагаме на да заобиколите света за отслабване, намаляване на целулита и подобряване на здравословното състояние. Също така се грижим да сте здрави и , щасливи и красиви.

В ELEGANCE ® обединяваме Фитнес / Уелнес / Естетична козметология и сме посветени да Ви предоставим абсолютно всичко необходимо, за да постигнете най-добрата версия на Себе Си. За разлика от други лечения за отслабване, в Centre ELEGANCE ® използваме наука, която работи с тялото Ви.
Инфрачервените лъчи комбинирани с ролков масаж, лимфен дренаж и нашите органични добавки за отслабване, бързо ще премахнат мазнините, ще увеличат доставката на кислород, което подпомага производството на колаген, което води до по-тънки, тонизирани тела и премахване на стрии и целулит, без да ходите на фитнес.

„Колко добре е това …“

„Влюби се в това да се грижиш просто за себе си!“

5 стъпки за постигане на вашата цел в ELEGANCE BEAUTY SKIN AND SHAPE CENTRE ®:

Помагаме на всички по целия свят да изпълнят мечтите си за красиво тяло и страхотна нагласа. Всеки наш клиент се лекува индивидуално и получава изчерпателна програма за постигане на целта си.

  • Подробна консултация ни позволява да научим за вашите хранителни навици, физическа активност и възможни здравословни проблеми. Заедно ще определим целта, която искате да постигнете.
  • Ние ще изберем подходящи лечения, за да ви помогнем да постигнете целта си в най-кратки срокове!
  • Ще ви предоставим диета съобразена с вашите нужди, която ще подобри вашия метаболизъм, благосъстояние, самочувствие и ще ви позволи да се насладите на мечтаната фигура.
  • Ще ви запознаем с нашите козметични продукти и хранителни добавки , която ще ви помогне да се грижите за тялото и здравето си у дома и да ускорите очакваните резултати.
  • По време на вашата тренировъчна програма ние ще следим вашите резултати и ще предоставяме мотивация и подкрепа, когато се приближите до целта си.

„Бъдете най-добрата версия на себе си!“

Екип

Елена Николова - рехабилитатор

Маги - рехабилитатор

Венета - терапевт апаратни процедури

Дияна - терапевт апаратни процедури

Никол - козметик

Инна - Дипломиран психолог консултант