Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни. Въпреки, че мнозина вярват, че отслабването е възможно единствено и само с помощта на физическа активност, съвременните козметични процедури ни предлагат различни методи за стопяване на излишните килограми посредством различни процедури.

Ултразвуковата Липосукция – Кавитация е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Ултразвукова липосукция е безболезнено лечение за намаляване на мастната тъкан с ефект на намаляване на обиколката на избраните части на тялото. Ефектите от Кавитация са видими веднага след първата сесия: можем да наблюдаваме забележимо намаляване на мастната тъкан на избрани части на тялото, подобрена еластичност и твърдост на кожата.

Как Ултразвуковата Кавитация топи подкожните мазнини?

Ултразвуковата Кавитация е неинвазивен метод, с който се постигат много добри резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. Накрайникът на Ултразвуковата Кавитация произвежда звук, които не се чува от човешкото ухо. Този звук предизвиква вибрации. Вибрациите на Ултразвуковата Кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Подобряването на метаболизма помага за намаляване на целулита. По време на процедурата не се усеща никаква болка – чува се само ниският шум от работата на апарата. Кожната повърхност остава гладка и непокътната. Резултатите могат да се измерят веднага след първата процедура.

 РЕЗУЛТАТИ:

  •  Намаляване на мастната тъкан;
  •  Отслабване;
  •  Безболезнен метод;
  •  Видимо намаляване на обиколка след една лечебна сесия.

Времетраене на процедурата : 30 минути